Anna Kruse https://www.annakruse.dk Sanger og Komponist Thu, 06 Dec 2018 12:10:39 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 VI FINDER PÅ i Thy LMS koncerter https://www.annakruse.dk/vi-finder-paa-i-thy-lms-koncerter/ https://www.annakruse.dk/vi-finder-paa-i-thy-lms-koncerter/#respond Thu, 20 Sep 2018 18:29:45 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9461 THY er blæsende og smukt.

Råt og imødekommende og FLATFLATFLAT i hvertfald på vej fra Thisted til HJørring- nøj det var flat. Det er helt vildt fedt at se hvad børnene finder på i vores koncert hvor vi komponerer  en 7 meter lang sang sammen med børnene.

Klitmøller, Thisted, Nors, Sjørring, Hjørring, Tiltsted, Rolighedsksolen….. TAAAAAK – det var skideskæg!!

]]>
https://www.annakruse.dk/vi-finder-paa-i-thy-lms-koncerter/feed/ 0
Bryllup, dåb, begravelse og FEST https://www.annakruse.dk/bryllup-daab-begravelse-og-fest/ https://www.annakruse.dk/bryllup-daab-begravelse-og-fest/#respond Thu, 20 Sep 2018 18:08:57 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9457 Det er bare en stor oplevelse at få lov at være med til de øjeblikke og ritualer hvor kærligheden råder.

Og det gør det når vi mødes og fejrer våre kære <3 <3 <3

Disse billeder er taget fra et Bryllup i augusti – ude i den smukke natur og jeg spillede bruden med far op til gommen – og sang for til salmerne. Sådan en dejlig eftermiddag med den dejligste præst. FOTO: Salah Hadi

Genem sangen får følelser som man ikke kan beskrive med ord pludslig liv og giver mening. Og for mig er det så dejlig at være “genemsiktlig” personen Anna betyder ingenting det er sangen og dess indhold der betyder alt.

På lørdag er det til Bryllup i den Svenske Kirke i KBH. Jeg synger 2 sange jeg tidligere ikke kendt: “Utan dina andetag” med Kent og “Kärleksvisan”  – skønne kærligheds sange! Men “Shhhy…” det er en overaskning til gommen 😉 han aner intet!

]]>
https://www.annakruse.dk/bryllup-daab-begravelse-og-fest/feed/ 0
En smuk koncert i Odense https://www.annakruse.dk/en-smuk-koncert-i-odense/ https://www.annakruse.dk/en-smuk-koncert-i-odense/#respond Thu, 20 Sep 2018 17:50:58 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9423

Odense er en by hvor der sker rigtig mange gode ting.

Betinna Følleslev er leder af Odense Spoken Word festival og det var et fantastisk program de havde samlet sammen.

Nogle gange når Stina spiller med os glemmer jeg helt at det er koncert…

  

Jeg bliver helt opslugt af Stinas læsning og fortælling af Edith. Som om nye lag viser sig for mig og jeg forstår igen på en anden måde hvorfor det gør mig så inderlig glad og opfyldt at læse Edith Södergrans poesi.

Publikum var som den plejer underbar og fyldte med underinger og lyst til at tage hjem og læse mere Edith når koncerten var slut. Mission completed!!

   

FOTO: EMIL ANDRESEN

]]>
https://www.annakruse.dk/en-smuk-koncert-i-odense/feed/ 0
Efteråret er i gang… https://www.annakruse.dk/9294-2/ https://www.annakruse.dk/9294-2/#respond Fri, 24 Aug 2018 12:10:31 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9294  

Så er efteråret 2018 igang!!! Vis starter i Odense SPOKEN WORD festival sammen med Stina Ekblad

Sådan her ser en typisk Edith publikum ud:

Barn, gråhår, venner, litteraturintresserade, jazzelsker,

svenskofiler, Edithfans, Södergran kender …. mm,mm

Norden Rundt spiller i  bla i Tårby og Århus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OgVi finder på laver en masse koncerter rundt i det ganske land!!

]]>
https://www.annakruse.dk/9294-2/feed/ 0
Första delen av Jazzfestivalen… nu väntar andra. https://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/ https://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/#respond Mon, 09 Jul 2018 21:53:58 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9271 Tak til alle jer der kom til de 3 første koncerter i festivalen!! Jeg havde en fest!

Koncertkirken var vel ikke proppet… men lyden er som altid fantastisk der, og dem der kommer er dedikerede lyttere, så vi havde en smuk aften. Gunnar kom lige til øllen efter en koncert i Fredriksbergshave med Jungle orkestret. Fantastisk at have ham med og spille sammen igen. Sist var det i Norge omkring jul også sammen med Stina. Elsker hans trompet lyd og spil – humor, længsel og  skrøbelig smerte hører jeg i tonerne. Lisbeth var “on fire” og Nicholas nød af spille på et flygel. Eva kom strålende smuk lige fra ferie og fyret den af på sin sædvanligt glimrende måde!!

Proppet var det derimod i Krudttønden hvor vi om eftermiddagen strålede sammen med Stina Ekblad. Vi konstaterede på svenskers vis at Sverige var ude af fodbolds VM og så gik vi igang med at spille. Jeg nyder såååå at samarbejde med Stina. Det er den største af gaver. Mange smukke og sjove øjeblikke.

 

Sankt Pauls kirke og Swingtettens medvirkende til Højmesse i en af Søndagene omkring Jazzfestivalen, er efterhånd en tradition. På trods af den tidlige morgen var det varmt så varmt. Bandet stod denne gang i midten af kirken og vi blev nød til at spille med basen akustisk. Hver gang Ole prøvede at skrue op på bassen begyndt det at ”feede”… et underligt symptom jeg ikke forstår.

En skøn formiddag og dejige ord i Prediken.

 

 

 

 

Næste 3 koncerter er:

Onsdag: Absalon Hotel Kbh-V 21.00 med Eva Malling og Nicholas Kingo – JAAAAAZZZZ og lidt Edith 😉

Torsdag: Kayakbar kl. 18.00 Edithband

Fredag: Restaurant Vandvid kl. 16.00 Kingo/Kruse duo – svensk Jazz og Viser

Se tidligere post for links.

 

]]>
https://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/feed/ 0
CPH Jazzfestival 2018 https://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/ https://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/#respond Mon, 02 Jul 2018 11:23:50 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9239

Vi/Jeg glæder os/mig så meget til at spille en masse musik i Jazzfestivalen 2018!

Her skal vi spille:

6 juli Edith band med Gunnar Halle i Koncert Kirken Kbh-N

7 Juli Edith band med Stina Ekblad i Krudttønden Kbh-Ø

8 Juli Guest med Swingtetten i St Pauli Kirke Kbh-Ø

11 juli jazz med KIngo/Malling/Kruse trio Absalon Hotell Kbh-V

12  juli Edithband på Kayakbaren

13 Juli Kruse/Kingo svenske viser og jazz på Resturang Vandvid

 

 

 

 

 

 

]]>
https://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/feed/ 0
STINA EKBLAD og Edith band i CphJazzfestivalen https://www.annakruse.dk/9233-2/ https://www.annakruse.dk/9233-2/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:39:59 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9233

Den 7 juni kan denne sanslige poetiske kvindes stemme høres sammen med Edith band og Gunnar Halle.

På krudttønden køb biletter her: JA TAK

SparaSpara

]]>
https://www.annakruse.dk/9233-2/feed/ 0
I studio med 2 skønne hold i foråret https://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/ https://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:31:04 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9225 Først var det sammen med Randi Holum og Niels Balle i “The Village” hos den alltid så dejligdygtige Thomas Vang. Randis og Niles Nordiskt inspirerede sambatakter og sange om sne og længsel. Nogle af mine sange kom også med – bla min eneste sang jeg skrevet på dansk!

Så var det tid for Birgitta Holts musik. Birgitta har boet i DK i over 40 år men er lige så svensk som hon er Norrlänsk! hon har kreeret sange som bygger på Ulla Winbladh en karaktär fra C-M Bellmans univers. “Ett Dygn med Ulla Winbladh” heter forestillingen. Så “Bellmansk”  musik og dejlige tekster!

SparaSpara

]]>
https://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/feed/ 0
Koncert på Brenderup Højskole! https://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/ https://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/#respond Mon, 11 Jun 2018 09:51:35 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9192 Sikke en dejlig Højskole og musikforening!

Vi nød det hele! TAK!! Det er Peder Fredskild der har taget fotografier!

 

                

 

]]>
https://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/feed/ 0
NYSTED Lyrik og Vise festival https://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/ https://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/#respond Sun, 10 Jun 2018 19:36:23 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9185 Eva malling på Bas

Nicholas Kingo på Klaver og Harmonika ogogog SAV

EDITH SÖDERGRANS poesi!!

Vi glæder os til at komme og opleve Nysted Lyrik og Vise festival nede hos Peter Abrahamsen- den skønne sanger, komponist og ildsjæl!!!

16 juni kl 19.30 Nysted Biograf

Og misse heller ikke Tine Refsgaard tidligere på dagen!!

Fantastisk sanger, tekstforfatter og komponist!

SparaSpara

]]>
https://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/feed/ 0