Anna Kruse http://www.annakruse.dk Sanger og Komponist Mon, 13 Aug 2018 20:09:43 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Första delen av Jazzfestivalen… nu väntar andra. http://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/ http://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/#respond Mon, 09 Jul 2018 21:53:58 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9271 Tak til alle jer der kom til de 3 første koncerter i festivalen!! Jeg havde en fest!

Koncertkirken var vel ikke proppet… men lyden er som altid fantastisk der, og dem der kommer er dedikerede lyttere, så vi havde en smuk aften. Gunnar kom lige til øllen efter en koncert i Fredriksbergshave med Jungle orkestret. Fantastisk at have ham med og spille sammen igen. Sist var det i Norge omkring jul også sammen med Stina. Elsker hans trompet lyd og spil – humor, længsel og  skrøbelig smerte hører jeg i tonerne. Lisbeth var “on fire” og Nicholas nød af spille på et flygel. Eva kom strålende smuk lige fra ferie og fyret den af på sin sædvanligt glimrende måde!!

Proppet var det derimod i Krudttønden hvor vi om eftermiddagen strålede sammen med Stina Ekblad. Vi konstaterede på svenskers vis at Sverige var ude af fodbolds VM og så gik vi igang med at spille. Jeg nyder såååå at samarbejde med Stina. Det er den største af gaver. Mange smukke og sjove øjeblikke.

 

Sankt Pauls kirke og Swingtettens medvirkende til Højmesse i en af Søndagene omkring Jazzfestivalen, er efterhånd en tradition. På trods af den tidlige morgen var det varmt så varmt. Bandet stod denne gang i midten af kirken og vi blev nød til at spille med basen akustisk. Hver gang Ole prøvede at skrue op på bassen begyndt det at ”feede”… et underligt symptom jeg ikke forstår.

En skøn formiddag og dejige ord i Prediken.

 

 

 

 

Næste 3 koncerter er:

Onsdag: Absalon Hotel Kbh-V 21.00 med Eva Malling og Nicholas Kingo – JAAAAAZZZZ og lidt Edith 😉

Torsdag: Kayakbar kl. 18.00 Edithband

Fredag: Restaurant Vandvid kl. 16.00 Kingo/Kruse duo – svensk Jazz og Viser

Se tidligere post for links.

 

]]>
http://www.annakruse.dk/forsta-delen-av-jazzfestivalen-nu-vantar-andra/feed/ 0
CPH Jazzfestival 2018 http://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/ http://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/#respond Mon, 02 Jul 2018 11:23:50 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9239

Vi/Jeg glæder os/mig så meget til at spille en masse musik i Jazzfestivalen 2018!

Her skal vi spille:

6 juli Edith band med Gunnar Halle i Koncert Kirken Kbh-N

7 Juli Edith band med Stina Ekblad i Krudttønden Kbh-Ø

8 Juli Guest med Swingtetten i St Pauli Kirke Kbh-Ø

11 juli jazz med KIngo/Malling/Kruse trio Absalon Hotell Kbh-V

12  juli Edithband på Kayakbaren

13 Juli Kruse/Kingo svenske viser og jazz på Resturang Vandvid

 

 

 

 

 

 

]]>
http://www.annakruse.dk/cph-jazzfestival-2018/feed/ 0
STINA EKBLAD og Edith band i CphJazzfestivalen http://www.annakruse.dk/9233-2/ http://www.annakruse.dk/9233-2/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:39:59 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9233

Den 7 juni kan denne sanslige poetiske kvindes stemme høres sammen med Edith band og Gunnar Halle.

På krudttønden køb biletter her: JA TAK

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/9233-2/feed/ 0
I studio med 2 skønne hold i foråret http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/ http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:31:04 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9225 Først var det sammen med Randi Holum og Niels Balle i “The Village” hos den alltid så dejligdygtige Thomas Vang. Randis og Niles Nordiskt inspirerede sambatakter og sange om sne og længsel. Nogle af mine sange kom også med – bla min eneste sang jeg skrevet på dansk!

Så var det tid for Birgitta Holts musik. Birgitta har boet i DK i over 40 år men er lige så svensk som hon er Norrlänsk! hon har kreeret sange som bygger på Ulla Winbladh en karaktär fra C-M Bellmans univers. “Ett Dygn med Ulla Winbladh” heter forestillingen. Så “Bellmansk”  musik og dejlige tekster!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/feed/ 0
Koncert på Brenderup Højskole! http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/ http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/#respond Mon, 11 Jun 2018 09:51:35 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9192 Sikke en dejlig Højskole og musikforening!

Vi nød det hele! TAK!! Det er Peder Fredskild der har taget fotografier!

 

                

 

]]>
http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/feed/ 0
NYSTED Lyrik og Vise festival http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/ http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/#respond Sun, 10 Jun 2018 19:36:23 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9185 Eva malling på Bas

Nicholas Kingo på Klaver og Harmonika ogogog SAV

EDITH SÖDERGRANS poesi!!

Vi glæder os til at komme og opleve Nysted Lyrik og Vise festival nede hos Peter Abrahamsen- den skønne sanger, komponist og ildsjæl!!!

16 juni kl 19.30 Nysted Biograf

Og misse heller ikke Tine Refsgaard tidligere på dagen!!

Fantastisk sanger, tekstforfatter og komponist!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/feed/ 0
Dejligheder i Maj! http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/ http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/#respond Mon, 28 May 2018 11:12:03 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9162            Dette var en af de smukkeste maj jeg oplevet!!!

 

 

 Mig og Kirsten har været ude hos DR for at undersøge faciliteterne til vores koncert med ” Vi finder på” her i sluttningen af maj. Og hjemme har Ella og August producerat scenografi 😉

 

Duo koncert sammen med Nicholas hos “De Danske Torpare”. Jeg er så heldig at få lov at spille med Nicholas – han er en knag og spiller som en drøm. Koncerten udviklede sig til at publikum underholdt hindanden med fiske historier 😉

Randi Holum og Niels Balle har skrevet en masse smuk nordisk musik. I maj fik jeg komme med i studion sammen med disse to Iva Hvid og min egen käre Jesper på trommer. Så dejlig at igen få lov at spille sammen!!

Min endaste sang med dansk tekst er også blevet indspillet!!

3 set med disse herrer på Blågårdscafé! Edith, Svensk Jazz og viser… ikke helt så lyttende publikum som vi er forkølet med, men en fed aften!! Og Jacob kom og lyttede igen sammen med sin smukke svenske kone – dejlig at få lov at lære sit publikum lidt at kende!!

Der har også været tid til sol, bad, venner familie og ferie i maj. Jeg har en periode hvor jeg føler mig indadvendt, undrende og søgende… det er dejlig at have meget tid omkring og ikke skulle løbe rundt så hurtig!

 

 

Edithband er en fantastisk størrelse. Vi har det så skønt både på og af scenen! Jeg føler mig så heldig!! 10 år har vi spillet sammen!!! Underbart!!!

Snart er det Jazzfestival og jeg glæder mig til det hele!!!

ANNA KRUSE CPH JAZZ:

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/feed/ 0
Sang til Bryllup, Dåb, Konfirmation og alt det andre http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/ http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/#respond Wed, 23 May 2018 14:18:40 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9151

Der er mange der vælger at bruge en sang som overaskelse til sin elskede i kirken til sit bryllup. Intet øje er tørt!

 

Det er fantastisk at få lov at være med til sådan en stor dag!

 

 

 

                      Man kan også overaske sine gæster og få dem til at synge sammen- mange grin og sjov!!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/feed/ 0
Gordon Fazelakey på Silkeborg bad http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/ http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/#respond Fri, 27 Apr 2018 13:59:19 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9135

 Vi kom for at åbne “Edith Södergransamlingen”

Jeg fortalt om hvordan arbejdet med Edith har transformeret mig.

Ny stemt flygel og Nicholas spillede som en gud!!

“Vattenfallet”

“Animalisk Hymn”

 

 

 

Her er “Månen”

 Landet som icke är

SparaSpara

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/feed/ 0
Aprilfestival med “Norden Rundt” http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/ http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/#respond Mon, 23 Apr 2018 20:39:40 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9127 Såå meget fantastisk teater og skønne mennesker samlede i Djursland.

Tak til det dejlige publikum og alle dem der arbejder frivillig <3 !!

Vi nød det hele og har lidt  forestillings bookinger med hjem 😉

]]>
http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/feed/ 0