Anna Kruse http://www.annakruse.dk Sanger og Komponist Mon, 11 Jun 2018 10:41:09 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.6 http://www.annakruse.dk/9233-2/ http://www.annakruse.dk/9233-2/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:39:59 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9233

Den 7 juni kan denne sansligt poetiske kvinde høres sammen med Edith band og Gunnar Halle. På krudttønden køb biletter her: JA TAK

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/9233-2/feed/ 0
I studio med 2 skønne hold i foråret http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/ http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/#respond Mon, 11 Jun 2018 10:31:04 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9225 Først var det sammen med Randi Holum og Niels Balle i “The Village” hos den alltid så dejligdygtige Thomas Vang. Randis og Niles Nordiskt inspirerede sambatakter og sange om sne og længsel. Nogle af mine sange kom også med – bla min eneste sang jeg skrevet på dansk!

Så var det tid for Birgitta Holts musik. Birgitta har boet i DK i over 40 år men er lige så svensk som hon er Norrlänsk! hon har kreeret sange som bygger på Ulla Winbladh en karaktär fra C-M Bellmans univers. “Ett Dygn med Ulla Winbladh” heter forestillingen. Så “Bellmansk”  musik og dejlige tekster!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/i-studio-med-2-skoenne-hold-i-foraaret/feed/ 0
Koncert på Brenderup Højskole! http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/ http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/#respond Mon, 11 Jun 2018 09:51:35 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9192 Sikke en dejlig Højskole og musikforening!

Vi nød det hele! TAK!! Det er Peder Fredskild der har taget fotografier!

 

                

 

]]>
http://www.annakruse.dk/koncert-paa-brenderup-hoejskole/feed/ 0
NYSTED Lyrik og Vise festival http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/ http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/#respond Sun, 10 Jun 2018 19:36:23 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9185 Eva malling på Bas

Nicholas Kingo på Klaver og Harmonika ogogog SAV

EDITH SÖDERGRANS poesi!!

Vi glæder os til at komme og opleve Nysted Lyrik og Vise festival nede hos Peter Abrahamsen- den skønne sanger, komponist og ildsjæl!!!

16 juni kl 19.30 Nysted Biograf

Og misse heller ikke Tine Refsgaard tidligere på dagen!!

Fantastisk sanger, tekstforfatter og komponist!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/nysted-lyrik-og-vise-festival/feed/ 0
Dejligheder i Maj! http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/ http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/#respond Mon, 28 May 2018 11:12:03 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9162            Dette var en af de smukkeste maj jeg oplevet!!!

 

 

 Mig og Kirsten har været ude hos DR for at undersøge faciliteterne til vores koncert med ” Vi finder på” her i sluttningen af maj. Og hjemme har Ella og August producerat scenografi 😉

 

Duo koncert sammen med Nicholas hos “De Danske Torpare”. Jeg er så heldig at få lov at spille med Nicholas – han er en knag og spiller som en drøm. Koncerten udviklede sig til at publikum underholdt hindanden med fiske historier 😉

Randi Holum og Niels Balle har skrevet en masse smuk nordisk musik. I maj fik jeg komme med i studion sammen med disse to Iva Hvid og min egen käre Jesper på trommer. Så dejlig at igen få lov at spille sammen!!

Min endaste sang med dansk tekst er også blevet indspillet!!

3 set med disse herrer på Blågårdscafé! Edith, Svensk Jazz og viser… ikke helt så lyttende publikum som vi er forkølet med, men en fed aften!! Og Jacob kom og lyttede igen sammen med sin smukke svenske kone – dejlig at få lov at lære sit publikum lidt at kende!!

Der har også været tid til sol, bad, venner familie og ferie i maj. Jeg har en periode hvor jeg føler mig indadvendt, undrende og søgende… det er dejlig at have meget tid omkring og ikke skulle løbe rundt så hurtig!

 

 

Edithband er en fantastisk størrelse. Vi har det så skønt både på og af scenen! Jeg føler mig så heldig!! 10 år har vi spillet sammen!!! Underbart!!!

Snart er det Jazzfestival og jeg glæder mig til det hele!!!

ANNA KRUSE CPH JAZZ:

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/dejligheder-i-maj/feed/ 0
Sang til Bryllup, Dåb, Konfirmation og alt det andre http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/ http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/#respond Wed, 23 May 2018 14:18:40 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9151

Der er mange der vælger at bruge en sang som overaskelse til sin elskede i kirken til sit bryllup. Intet øje er tørt!

 

Det er fantastisk at få lov at være med til sådan en stor dag!

 

 

 

                      Man kan også overaske sine gæster og få dem til at synge sammen- mange grin og sjov!!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/sang-til-bryllup-daab-konfirmation-og-alt-det-andre/feed/ 0
Gordon Fazelakey på Silkeborg bad http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/ http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/#respond Fri, 27 Apr 2018 13:59:19 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9135

 Vi kom for at åbne “Edith Södergransamlingen”

Jeg fortalt om hvordan arbejdet med Edith har transformeret mig.

Ny stemt flygel og Nicholas spillede som en gud!!

“Vattenfallet”

“Animalisk Hymn”

 

 

 

Her er “Månen”

 Landet som icke är

SparaSpara

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/gordon-fazelakey-paa-silkeborg-bad/feed/ 0
Aprilfestival med “Norden Rundt” http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/ http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/#respond Mon, 23 Apr 2018 20:39:40 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9127 Såå meget fantastisk teater og skønne mennesker samlede i Djursland.

Tak til det dejlige publikum og alle dem der arbejder frivillig <3 !!

Vi nød det hele og har lidt  forestillings bookinger med hjem 😉

]]>
http://www.annakruse.dk/aprilfestival-med-norden-rundt/feed/ 0
Koncerter i Maj http://www.annakruse.dk/koncerter-i-maj/ http://www.annakruse.dk/koncerter-i-maj/#respond Mon, 23 Apr 2018 20:34:24 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9125 27 April: Duo med Nicholas Kingo SilkeBorgBAD kl. 11.00
3 Maj: Danske Torpere: Duo Svensk jazz og viser i Søborg
5 maj: Blågårdsapotek Kruse/Kingo/Holst Jazz, Viser og Edith KBH
25 maj: EdithBand på FYN LIsbethDiers, Eva Malling, MIa Engsager, Nicholas Kingo
30-31 Maj: “Vi finder på” DR huset med Kirsten Juul Seidenfaden 

]]>
http://www.annakruse.dk/koncerter-i-maj/feed/ 0
Tak til Paradise Jazz og alle der kom http://www.annakruse.dk/tak-til-paradise-jazz-og-alle-der-kom/ http://www.annakruse.dk/tak-til-paradise-jazz-og-alle-der-kom/#respond Thu, 12 Apr 2018 20:46:59 +0000 http://www.annakruse.dk/?p=9104 Foto: af Nanja Pontoppidan på Mobilos

En dejlig aften i Ediths ånd. På Paradise Jazz er alle lidt BLUE… og med en masse på hjertet. Tak til Tove for at være den ildsjæl som driver verket!!!

Vi havde en forrygende aften. Så dejlig at have Jeppe Holst med på scenen igen. Og det er altid en fest når vi er samlet allesammen. Så bliver spilleglæden stor og der bliver tilføjet nye ting og

Mange nye ansigter i publikum. Det er så dejlig når det der kommer  nye personer som opdager Edith. Jeg havde alle mine bøger med igår og det er så skønt at se dem blive blædret og kigget i.

Næste uge er det tid til Aprilfestival med Norden Rundt!

Jakob Lambertsen skriver i publiken:

“Edith, Anna og alle os andre.

Billedet er ikke verdens bedste. Men bandet var bare det bedste i aftes. Sted: Paradise Jazz i København. Og selv om jeg som fotograf helst ikke vil prale, vil jeg mene, at man kan aflæse spilleglæden hos de tre instrumentalister, Eva Malling på bas, Lisbeth Diers på trommer og Jeppe Holst på guitar.

Edith Band har eksisteret i over 10 år. Det er Anna Kruses projekt, og det er blevet hendes mål og mission at udbrede kendskaben til den finsksvenske digter Edith Södergran, der døde af tuberkulose for 95 år siden, 31 år gammel. Det er en mission med bund i – både poetisk og musikalsk.

Man fornemmer hurtigt, at Anna vil mere end synge. Hun har virkelig noget på hjerte. Og så har hun i Edith Band fire musikere (pianisten Nicholas Kingomangler på fotografiet), som har en skøn fornemmelse af og for hinanden og for det guld, som de står med.

En speciel og smuk oplevelse live og afsolut værd at gå efter på plade – tre album findes derude. http://www.gatewaymusicshop.dk/index.php…”

Tak for orden og for at du kom Jakob!!

SparaSpara

]]>
http://www.annakruse.dk/tak-til-paradise-jazz-og-alle-der-kom/feed/ 0